Italiensk pitasandwich med parmaskinke

Sandwicher er dejlig let sommermad. Skær dem evt. ud i halve eller kvarter, og sæt dem på træspyd, så egner de sig også fint til at stå på en buffet.

Tid: 15 minutter
Antal personer: 4

• 4 grovpitabrød
• ½ glas grøn pesto
• 1 bakke rucola
• 8 skiver parmaskinke
• 75 g soltørrede tomater i olie, afdryppede
• 250 g frisk mozzarellaost (2 poser)
• friskkværnet peber

1. Tænd ovnen på 225°. Flæk de 4 pitabrød helt. Smør alle brødene med pesto.

2. Læg en håndfuld rucola på halvdelen af brødene, og læg 2 skiver parmaskinke på. Hæld olien fra de soltørrede tomater, og læg ca. 1 spsk. soltørrede tomater på hver bund. Slut af med skiver af frisk mozzarella. Drys med friskkværnet peber.

3. Læg de sidste stykker pitabrød over hver sandwich som låg, og bag dem i ovnen i 5 minutter, til mozarellaen er let smeltet.

Læs også:
Stegt julesalat med parmaskinke - Isabellas.dk
Syltet torsk med parmaskinke - Isabellas.dk
Brændende kærlighed