Grillburger med ost og tacosauce

En færdigkøbt tacosauce er et lækkert og fedtfattigt alternativ til mayonnaise og fede dressinger.

Tid: 20 minutter
Antal personer: 4

• 1 rødløg
• 200 g salatblade (fx mangold)
• 1 stort formbrød (eller 4 burgerboller)
• 800 g hakket oksekød
• 8 skiver parmaskinke
• 150 g revet ost (fx gouda)
• tacosauce

1. Tænd op i grillen i god tid.

2. Pil rødløget, og skær det i ringe. Skyl salaten, og lad den dryppe af.

3. Skær 8 tykke skiver af formbrødet, og skær kanterne af.

4. Form 4 bøffer af hakkekødet, og grill dem ca. 7 minutter på hver side. Grill også brødet og parmaskinken - læg det ude i kanten af grillen, så det ikke får for kraftig varme.

5. Saml hver burger således: Læg en bøf oven på en brødskive. Top med lidt salat, revet ost, rødløg, tacosauce og parmaskinke. Luk burgeren med endnu en brødskive

Læs også:
Ingefærmarinerede rejespyd