Quiche med serranoskinke og artiskokhjerter

Bliver ekstra lækker med lidt kryddersalt, timian eller basilikum i æggemassen.

Tid: 30 minutter
Antal personer: 4

• 1 rulle færdig tærtedej
• 5 æg
• 1 dl piskefløde
• Salt og friskkværnet peber
• 1 pakke serranoskinke (ca. 80 g)
• 1 håndfuld hakket bredbladet persille
• 1 dåse artiskokhjerter (nettovægt ca. 240 g)
• 1 pose revet emmentaler (100 g)

1. Beklæd en tærteform med dejen, så dejen går helt op ad kanten. Skær overskydende dej væk. Tænd ovnen på 200°.

2. Pisk æg og fløde sammen i en skål, krydr med salt og peber.

3. Skær skinken i strimler. Hak persillen. Skær artiskokhjerterne i mindre stykker. Rør skinke, persille og artiskokhjerter i æggemassen, og hæld blandingen ud på tærtebunden.

4. Drys revet ost på toppen, og bag tærten i ovnen, til den er gylden. Det tager ca. 20 minutter.

Læs også:
Rejesnacks med artiskok- og blomkålscreme
Pizza med serranoskinke og feta